Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Danas u 13,00h pres konferencija povodom nastavka međunarodne akcije kojom je spriječeno krijumčarenje hašiša i rezultata koji su u međuvremenu postignuti

Objavljeno: 08.08.2018. 14:11 Autor: UP
Obavještavamo Vas da će se danas, u srijedu, 08. avgusta 2018. godine, u 13,00 časova, u pres sali u objektu Centra bezbjednosti Podgorica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova (nova zgrada, I sprat, ulaz JRM), na adresi Bulevar Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, održati pres konferencija povodom nastavka međunarodne akcije i konkretnih rezultata koji su postignuti u međuvremenu, od 02. avgusta 2018. godine kada se krenulo sa realizacijom akcije.

Međunarodnu akciju je inicirala crnogorska policija a akcijom je koordinirala Američka agencija za borbu protiv droge – DEA. U akciji je otkriveno i spriječeno međunarodno krijumčarenje hašiša iz Maroka u Libiju, a tog dana, 02. avgusta ove godine, je, podsjećamo, na brodu koji je prevozio drogu i koji je zaustavljen u italijanskim teritorijalnim vodama italijanska policija pronašla 2 tone hašiša i privela 11 crnogorskih državljana – pripadnika organizovane kriminalne grupe i njima bliskih lica. Uslijedio je nastavak akcije što je i tema današnje pres konferencije.

O rezultatima koji su postignuti od 02. avgusta i saradnji u ovoj međunarodnoj akciji govoriće pomoćnik direktora Uprave policije MUP-a za Sektor kriminalističke policije Enis Baković i rukovodilac Odsjeka za borbu protiv droge Sektora kriminalističke policije Milutin Popović.

Pozivamo vas da medijski ispratite ovaj događaj.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?