Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Данас у 13,00х прес конференција поводом наставка међународне акције којом је спријечено кријумчарење хашиша и резултата који су у међувремену постигнути

Објављено: 08.08.2018. 14:11 Аутор: УП
Обавјештавамо Вас да ће се данас, у сриједу, 08. августа 2018. године, у 13,00 часова, у прес сали у објекту Центра безбједности Подгорица Управе полиције Министарства унутрашњих послова (нова зграда, И спрат, улаз ЈРМ), на адреси Булевар Светог Петра Цетињског у Подгорици, одржати прес конференција поводом наставка међународне акције и конкретних резултата који су постигнути у међувремену, од 02. августа 2018. године када се кренуло са реализацијом акције.

Међународну акцију је иницирала црногорска полиција а акцијом је координирала Америчка агенција за борбу против дроге – ДЕА. У акцији је откривено и спријечено међународно кријумчарење хашиша из Марока у Либију, а тог дана, 02. августа ове године, је, подсјећамо, на броду који је превозио дрогу и који је заустављен у италијанским територијалним водама италијанска полиција пронашла 2 тоне хашиша и привела 11 црногорских држављана – припадника организоване криминалне групе и њима блиских лица. Услиједио је наставак акције што је и тема данашње прес конференције.

О резултатима који су постигнути од 02. августа и сарадњи у овој међународној акцији говориће помоћник директора Управе полиције МУП-а за Сектор криминалистичке полиције Енис Баковић и руководилац Одсјека за борбу против дроге Сектора криминалистичке полиције Милутин Поповић.

Позивамо вас да медијски испратите овај догађај.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?