Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Bošković se upisao u knjigu žalosti: Odlaskom Mekejna, Crna Gora ostala bez istinskog prijatelja

Objavljeno: 30.08.2018. 21:30 Autor: mod
Ministar odbrane, mr Predrag Bošković upisao se danas u knjigu žalosti povodom smrti američkog senatora Džona Mekejna, koja je otvorena u ambasadi SAD u Podgorici.

Bošković je napisao da su SAD ostale bez istaknutog ratnog heroja i uticajnog političara, dok je Crna Gora ostala bez istinskog prijatelja.

“Sa velikim žaljenjem sam primio vijest o smrti senatora Džona Mekejna. U ime Ministarstva odbrane Crne Gore i svoje lično ime, upućujem izraze najdubljeg saučešća porodici senatora Mekejna i narodu Sjedinjenih Američkih Država zbog nenadoknadivog i bolnog gubitka.

Sjedinjene Američke Države su ostale bez istaknutog ratnog heroja i uticajnog političara, čiji život i karijera će biti inspiracija za buduće generacije, dok je Crna Gora ostala bez istinskog prijatelja, koji će ostati upamćen po njegovoj snažnoj podršci obnovi nezavisnosti naše zemlje i njenom punopravnom članstvu u NATO.

Svijet je zaista ostao bez izuzetno značajne osobe, čija ostvarenja ćemo pamtiti zauvijek.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?