Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бошковић се уписао у књигу жалости: Одласком Мекејна, Црна Гора остала без истинског пријатеља

Објављено: 30.08.2018. 21:30 Аутор: мод
Министар одбране, мр Предраг Бошковић уписао се данас у књигу жалости поводом смрти америчког сенатора Џона Мекејна, која је отворена у амбасади САД у Подгорици.

Бошковић је написао да су САД остале без истакнутог ратног хероја и утицајног политичара, док је Црна Гора остала без истинског пријатеља.

“Са великим жаљењем сам примио вијест о смрти сенатора Џона Мекејна. У име Министарства одбране Црне Горе и своје лично име, упућујем изразе најдубљег саучешћа породици сенатора Мекејна и народу Сједињених Америчких Држава због ненадокнадивог и болног губитка.

Сједињене Америчке Државе су остале без истакнутог ратног хероја и утицајног политичара, чији живот и каријера ће бити инспирација за будуће генерације, док је Црна Гора остала без истинског пријатеља, који ће остати упамћен по његовој снажној подршци обнови независности наше земље и њеном пуноправном чланству у НАТО.

Свијет је заиста остао без изузетно значајне особе, чија остварења ћемо памтити заувијек.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?