Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: WeBER regionalna dvodnevna konferencija "Građani na prvom mestu: Zahtjevi civilnog društva za bolju upravu na Zapadnom Balkanu"

Objavljeno: 24.09.2018. 18:50 Autor: MJU

Centar za evropske politike (CEP) u ime Misli za Evropu mreže (TEN) organizuje prvu WeBER regionalnu dvodnevnu konferenciju "Građani na prvom mestu: Zahtjevi civilnog društva za bolju upravu na Zapadnom Balkanu", u utorak, 25. septembra u Beogradu. Na konferenciji će učestovati i Danijela Nedeljković-Vukčević, generalna direktorica za državnu upravu.

Projekat WeBER sprovodi šest tink-tenkova sa Zapadnog Balkana okupljenih u TEN sa ciljem da se povećaju značaj, učešće i kapaciteti civilnog društva da se zalaže za i utiče na kreiranje i primjenu reforme javne uprave u regionu.

Dvodnevna konferencija je prvi u nizu regionalnih skupova koji će se održavati na dvije godine sa fokusom na ulogu civilnog društva u praćenju i podržavanju reforme javne uprave u kontekstu puta regiona ka EU.

Na konferenciji će učestvovati predstavnici civilnog društva iz regiona, istraživači, predstavnici akademija, medija, međunarodni stručnjaci, visoki zvaničnici Evropske komisije i SIGMA/OECD, zvaničnici vlada sa Zapadnog Balkana, kao i relevantnih regionalnih organizacija.

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?