Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: WеБЕР регионална дводневна конференција "Грађани на првом месту: Захтјеви цивилног друштва за бољу управу на Западном Балкану"

Објављено: 24.09.2018. 18:50 Аутор: МЈУ

Центар за европске политике (ЦЕП) у име Мисли за Европу мреже (ТЕН) организује прву WеБЕР регионалну дводневну конференцију "Грађани на првом месту: Захтјеви цивилног друштва за бољу управу на Западном Балкану", у уторак, 25. септембра у Београду. На конференцији ће учестовати и Данијела Недељковић-Вукчевић, генерална директорица за државну управу.

Пројекат WеБЕР спроводи шест тинк-тенкова са Западног Балкана окупљених у ТЕН са циљем да се повећају значај, учешће и капацитети цивилног друштва да се залаже за и утиче на креирање и примјену реформе јавне управе у региону.

Дводневна конференција је први у низу регионалних скупова који ће се одржавати на двије године са фокусом на улогу цивилног друштва у праћењу и подржавању реформе јавне управе у контексту пута региона ка ЕУ.

На конференцији ће учествовати представници цивилног друштва из региона, истраживачи, представници академија, медија, међународни стручњаци, високи званичници Европске комисије и СИГМА/ОЕЦД, званичници влада са Западног Балкана, као и релевантних регионалних организација.

МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?