Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podgorica: Lišen slobode osumnjičeni za krijumčarenje tri migranta

Objavljeno: 02.10.2018. 19:30 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode A.R. (38) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

A.R. je, kako se sumnja, izvršio krivično djelo juče, na organizovan način, zbog sticanja nezakonite imovinske koriste, krijumčarenjem više lica kojima je načinom izvršenja krivičnog djela ugrozio život i zdravlje. On je, sumnja se, svojim vozilom prokrijumčario tri strana državljanina – migrante sa naše teritorije na teritoriju Bosne i Hercegovine i to na način što ih je prvo dovezao vozilom blizu granice sa Bosnom i Hercegovinom a potom su ova lica pješice nezakonito prešla granicu, nakon čega ih je on vozilom pokupio na teritoriji Bileće. Tri migranta su A.R, na njegov zahtjev, dala 450 eura kako bi mu platili krijumčarenje.

Osumnjičeni A.R. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?