Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Лишен слободе осумњичени за кријумчарење три мигранта

Објављено: 02.10.2018. 19:30 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица лишили су слободе А.Р. (38) из Подгорице, због сумње да је починио кривично дјело недозвољен прелаз државне границе и кријумчарење људи.

А.Р. је, како се сумња, извршио кривично дјело јуче, на организован начин, због стицања незаконите имовинске користе, кријумчарењем више лица којима је начином извршења кривичног дјела угрозио живот и здравље. Он је, сумња се, својим возилом прокријумчарио три страна држављанина – мигранте са наше територије на територију Босне и Херцеговине и то на начин што их је прво довезао возилом близу границе са Босном и Херцеговином а потом су ова лица пјешице незаконито прешла границу, након чега их је он возилом покупио на територији Билеће. Три мигранта су А.Р, на његов захтјев, дала 450 еура како би му платили кријумчарење.

Осумњичени А.Р. ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужиоцу, због основане сумње да је починио наведено кривично дјело.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?