Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Radni doručak povodom dodjele sredstava iz Fonda za kvalitet i talente

Objavljeno: 02.10.2018. 21:18 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete
Uvaženi predstavnici medija,

pozivamo vas na radni doručak povodom raspisivanja konkursa za dodjelu sredstava iz Fonda za kvalitet i talente, koji će biti upriličen u Ministarstvu prosvjete (Vaka Đurovića bb) sjutra, 3. oktobra u 10 sati.

Domaćin Doručka će biti ministar prosvjete dr Damir Šehović sa saradnicima. U radu će učestvovati i Slobodan Savović – Sindikat prosvjete; Zoja Bojanić – Lalović – Unija direktora Crne Gore; Pina Bubanja – Škola za muzičko obrazovanje Tivat.

Agenda:
10:00 – 10:15 – prezentacija Fonda, kategorija za koje se dodjeljuju nagrade, visine i broja nagrada, procedura za prijavljivanje i kriterijuma. Predlozi za saradnju sa medijima.
10:15 – 10:30 – pitanja u vezi sa temom
10:30 – 10:45 - neformalni, radni dio Doručka (ne snima se)

S obzirom na potrebu da se na radnom doručku pored prezentacije Fonda, dogovori načelno saradnja sa medijima tokom kampanje vezane za Fond, molimo da delegirate predstavnika vase medijske kuće koji ima mandat da učestvuje u razgovoru na ovu temu.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na 067 597 497, Milica Lekić.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?