Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Радни доручак поводом додјеле средстава из Фонда за квалитет и таленте

Објављено: 02.10.2018. 21:18 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете
Уважени представници медија,

позивамо вас на радни доручак поводом расписивања конкурса за додјелу средстава из Фонда за квалитет и таленте, који ће бити уприличен у Министарству просвјете (Вака Ђуровића бб) сјутра, 3. октобра у 10 сати.

Домаћин Доручка ће бити министар просвјете др Дамир Шеховић са сарадницима. У раду ће учествовати и Слободан Савовић – Синдикат просвјете; Зоја Бојанић – Лаловић – Унија директора Црне Горе; Пина Бубања – Школа за музичко образовање Тиват.

Агенда:
10:00 – 10:15 – презентација Фонда, категорија за које се додјељују награде, висине и броја награда, процедура за пријављивање и критеријума. Предлози за сарадњу са медијима.
10:15 – 10:30 – питања у вези са темом
10:30 – 10:45 - неформални, радни дио Доручка (не снима се)

С обзиром на потребу да се на радном доручку поред презентације Фонда, договори начелно сарадња са медијима током кампање везане за Фонд, молимо да делегирате представника васе медијске куће који има мандат да учествује у разговору на ову тему.

За све додатне информације можете се обратити на 067 597 497, Милица Лекић.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?