Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sjutra, u srijedu u 10,00 časova pres konferencija povodom prezentacije rezultata zajedničke operacije DCAF-a pod nazivom „Tuzi 2018“

Objavljeno: 03.10.2018. 02:30 Autor: UP
Obavještavamo Vas da će se sjutra, 03. oktobra 2018. godine u 10,00 časova u hotelu Nikić, ulica Kralja Nikole b.b. u Podgorici, održati press konferencija povodom prezentacije rezultata zajedničke operacije DCAF-a pod nazivom „Tuzi 2018“.

Na pres konferenciji govoriće rukovodilac Odsjeka za nadzor državne granice u Sektoru granične policije Uprave policije MUP-a Crne Gore Vojislav Dragović, direktor DCAF-a Ljubljana Anton Travner.

Zajednička operacija, koja je održana pod pokroviteljstvom DCAF-a, uz podršku Evropske unije, SR Njemačke, Frontex-a, Europol-a i IOM-a, je realizovana od 24.09.2018. do 03.10.2018. godine i to u zoni odgovornosti Odjeljenja granične bezbjednosti Tuzi a bila je fokusirana na na otkrivanje i suzbijanje nezakonitih migracija. U operaciji su, osim graničnih policajaca Crne Gore učestvovali granični policajci Austrije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Moldavije, Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bugarske, Mađarske i Rumunije.

Pozivamo vas da medijski ispratite ovaj događaj.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?