Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Сјутра, у сриједу у 10,00 часова прес конференција поводом презентације резултата заједничке операције ДЦАФ-а под називом „Тузи 2018“

Објављено: 03.10.2018. 02:30 Аутор: УП
Обавјештавамо Вас да ће се сјутра, 03. октобра 2018. године у 10,00 часова у хотелу Никић, улица Краља Николе б.б. у Подгорици, одржати пресс конференција поводом презентације резултата заједничке операције ДЦАФ-а под називом „Тузи 2018“.

На прес конференцији говориће руководилац Одсјека за надзор државне границе у Сектору граничне полиције Управе полиције МУП-а Црне Горе Војислав Драговић, директор ДЦАФ-а Љубљана Антон Травнер.

Заједничка операција, која је одржана под покровитељством ДЦАФ-а, уз подршку Европске уније, СР Њемачке, Фронтеx-а, Еуропол-а и ИОМ-а, је реализована од 24.09.2018. до 03.10.2018. године и то у зони одговорности Одјељења граничне безбједности Тузи а била је фокусирана на на откривање и сузбијање незаконитих миграција. У операцији су, осим граничних полицајаца Црне Горе учествовали гранични полицајци Аустрије, Албаније, Босне и Херцеговине, Македоније, Молдавије, Србије, Словеније, Хрватске, Бугарске, Мађарске и Румуније.

Позивамо вас да медијски испратите овај догађај.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?