Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministarstvo kulture i Porto Montenegro definisali okvir za saradnju

Objavljeno: 04.10.2018. 15:45 Autor: mku
Tokom posjete Tivtu ministar kulture Aleksandar Bogdanović je obišao Porto Montenegro, u kojem se, u saradnji sa opštinskim institucijama kulture i festivalima realizuju različiti kulturno-umjetnički programi.

Bogdanović je tokom posjete razgovarao sa Dejvidom Morgasonom, izvršnim direktorom Porto Montenegro o pravcima razvoja buduće saradnje sa Ministarstvom kulture i projektima kojima bi se, u skladu sa kulturnim politikama Ministarstva promovisalo bogato kulturno nasljeđe i savremeno stvaralaštvo Crne Gore. Sastanku je prisustvovao i Predrag Leković, direktor za odnose sa Vladom.

Na sastanku je izraženo interesovanje za uspostavljanje saradnje u oblasti kulture između Ministarstva kulture i Porto Montenegro.

Kako je istaknuto, Porto Montenegro svojim resursima i kapacitetima predstavlja važan faktor razvoja kulture u Tivtu, što će nastaviti da bude i u narednom periodu. Sagovornici su izrazili interesovanje za realizaciju zajedničkih izložbi, posebno onih kojima bi se promovisala i valorizovala kulturna baština Crne Gore.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?