Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Generalni direktor Korać na konferenciji “Izgradnja integriteta” u Rimu

Objavljeno: 12.10.2018. 21:00 Autor: MUP
Generalni direktor Direktorata za strateško razvojne poslove Safet Korać učestvovao je na konferenciji „Izgradnja integriteta“ koji su zajednički organizovali Centar za integritet u sektoru odbrane i NATO koledž 11.oktobra u Rimu.

Generalni direktor je ovom prilikom održao predavanje na temu „Kako korupcija utiče na bezbjednost i stabilnost“ i kroz predstavljanje crnogorskog institucionalnog i normativnog sistema za borbu protiv korupcije, upoznao učesnike konferencije sa prilikama u Crnoj Gori, kao i sa načinom regionalne saradnje u ovoj oblasti.

Nakon konferencije direktor Korać sastao se sa direktorom Centra za integritet u sektoru odbrane Perom Kristensenom, sa kojim je razgovorao o modelima dalje saradnje Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore i CIDS-a.

Ispred crnogorske delegacije učešće su, pored generalnog direktora Koraća, uzeli i Nikola Rogošić, rukovodilac odsjeka u Sektoru kriminalističke policije i Hermin Šabotić , načelnik u Direktoratu za strateško-razvojne poslove.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?