Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Генерални директор Кораћ на конференцији “Изградња интегритета” у Риму

Објављено: 12.10.2018. 21:00 Аутор: МУП
Генерални директор Директората за стратешко развојне послове Сафет Кораћ учествовао је на конференцији „Изградња интегритета“ који су заједнички организовали Центар за интегритет у сектору одбране и НАТО колеџ 11.октобра у Риму.

Генерални директор је овом приликом одржао предавање на тему „Како корупција утиче на безбједност и стабилност“ и кроз представљање црногорског институционалног и нормативног система за борбу против корупције, упознао учеснике конференције са приликама у Црној Гори, као и са начином регионалне сарадње у овој области.

Након конференције директор Кораћ састао се са директором Центра за интегритет у сектору одбране Пером Кристенсеном, са којим је разговорао о моделима даље сарадње Министарства унутрашњих послова Црне Горе и ЦИДС-а.

Испред црногорске делегације учешће су, поред генералног директора Кораћа, узели и Никола Рогошић, руководилац одсјека у Сектору криминалистичке полиције и Хермин Шаботић , начелник у Директорату за стратешко-развојне послове.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?