Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Poziv za javnu raspravu o Nacrtu Strategije za borbu protiv trgovine ljudima za period 2019 - 2024.godine i Akcionom planu za njenu implementaciju za 2019.godinu

Objavljeno: 12.11.2018. 20:09 Autor: MUP
Na osnovu člana 11 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG“, broj 41/18),

MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA
NACIONALNA KANCELARIJA ZA BORBU PROTIV TRGOVINE LJUDIMA

daje na javnu raspravu

NACRT STRATEGIJE ZA BORBU PROTIV TRGOVINE LJUDIMA ZA PERIOD 2019 – 2024. GODINU
i
AKCIONI PLAN ZA NJENU IMPLEMENTACIJU ZA 2019. GODINU

i upućuje

JAVNI POZIV


građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, državnim organima, strukovnim udruženjima, političkim subjektima, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta Strategije za borbu protiv trgovine ljudima za period 2019 – 2024. godine i Akcionog plana za njenu implementaciju za 2019. godinu.

Javna rasprava o Nacrtu Strategije za borbu protiv trgovine ljudima za period 2019 – 2024. godine, i Akcionog plana za njenu implementaciju za 2019. godinu trajaće 20 dana od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova i portalu e-uprave.

Predlozi, sugestije i komentari na Nacrt strategije za borbu protiv trgovine ljudima za period 2019 – 2024. godine i Akcionog plana za njenu implementaciju za 2019. godinu mogu se dostaviti Ministarstvu unutrašnjih poslova, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog br. 22, 81000 Podgorica, ili na e-mail: antitrafiking@mup.gov.me.

Takođe, 26. novembra 2018. godine sa početkom u 10h u plenarnoj sali u ul. Jovana Tomaševića, broj 1 (Stara zgrada Vlade), biće organizovan okrugli sto koji će okupiti stručnu javnost, predstavnike civilnog sektora i ostale zainteresovane strane, koje će nakon prezentacije ključnih ciljeva predmetnog dokumenta, imati mogućnost da direktno daju svoje prijedloge, sugestije i komentare na Nacrt Strategije za borbu protiv trgovine ljudima za period 2019 – 2024. godine i Akcionog plana za njenu implementaciju za 2019. godinu.

Za koordinaciju konsultovanja zainteresovane javnosti zadužen je Zoran Ulama, Nacionalni koordinator, rukovodilac Nacionalne kancelarije za borbu protiv trgovine ljudima.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Nacionalna Kancelarija za borbu protiv trgovine ljudima ćе sve prispjele inicijative, prijedloge, sugestije i komentare razmotriti i uzeti u obzir prilikom sačinjavanja Nacrta Strategije za borbu protiv trgovine ljudima za period 2019 – 2024. godine  i Akcionog plana za njenu implementaciju za 2019. godinu.


Program javne rasprave možete preuzeti ovdje

Nacrt Strategije za borbu protiv trgovine ljudima sa pratećim akcionim planom možete preuzeti ovdje




Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?