Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Sjutra u Budvi sastanak ministara odbrane A5 inicijative

Objavljeno: 13.11.2018. 18:28 Autor: mod
Sastanak ministara odbrane država članica Američko-jadranske povelje A-5, održaće se u srijedu, 14. novembra 2018. godine, u 09.30 sati, u hotelu Splendid u Bečićima.

Na otvaranju će govoriti predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković, ministar odbrane mr Predrag Bošković i zamjenica pomoćnika sekretara za odbranu SAD Laura Kuper (Laura Cooper).

Tokom sastanka, biće potpisana Zajednička izjava ministara odbrane država članica A-5, nakon čega je u 13.45 sati predviđena konferencija za medije.

Za sastanak je najavljen dolazak ministara odbrane BiH, Marine Pendeš, Hrvatske, Damira Krstičevića, Makedonije, Radmile Šekerinske, Kosova, Rustema Beriše, Albanije, Olte Džačke, državnog sekretara u Ministarstvu odbrane Slovenije, Miloša Bizjaka, te državnog sekretara u Ministarstvu odbrane Srbije, Aleksandra Živkovića.

Riječ je o finalnom događaju koji Ministarstvo odbrane organizuje u kontekstu ovogodišnjeg predsjedavanja Crne Gore A5 inicijativom.



Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?