Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Сјутра у Будви састанак министара одбране А5 иницијативе

Објављено: 13.11.2018. 18:28 Аутор: мод
Састанак министара одбране држава чланица Америчко-јадранске повеље А-5, одржаће се у сриједу, 14. новембра 2018. године, у 09.30 сати, у хотелу Сплендид у Бечићима.

На отварању ће говорити предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић, министар одбране мр Предраг Бошковић и замјеница помоћника секретара за одбрану САД Лаура Купер (Лаура Цоопер).

Током састанка, биће потписана Заједничка изјава министара одбране држава чланица А-5, након чега је у 13.45 сати предвиђена конференција за медије.

За састанак је најављен долазак министара одбране БиХ, Марине Пендеш, Хрватске, Дамира Крстичевића, Македоније, Радмиле Шекеринске, Косова, Рустема Берише, Албаније, Олте Џачке, државног секретара у Министарству одбране Словеније, Милоша Бизјака, те државног секретара у Министарству одбране Србије, Александра Живковића.

Ријеч је о финалном догађају који Министарство одбране организује у контексту овогодишњег предсједавања Црне Горе А5 иницијативом.



Да ли вам је садржај ове странице био од користи?