Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Lista predstavnika NVO u Komisiju za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa NVO u oblasti evropskih integracija u 2018. godini

Objavljeno: 14.11.2018. 20:21 Autor: MJU

Na osnovu člana 3 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG“, broj 41/18), a u vezi sa članom 32b Zakona o nevladinim organizacijama („Službeni list CG“, br. 39/11 i 37/17), Ministarstvo javne uprave raspisalo je Javni poziv nevladinim organnizacijama za predlaganje predstavnika NVO u Komisiju za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u oblasti evropskih integracija u 2018. godini.

Na javni poziv od 30. oktobra 2018. godine pristigao je jedan predlog čija je dokumentacija bila uredna, te je u skladu sa tim proces predlaganja predstavnika nevladinog sektora u Komisiju za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa NVO u oblasti evropskih integracija u 2018. godini završen.

U skladu sa članom 8 stav 1 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG“, broj 41/18), Ministarstvo javne uprave objavljuje LISTU PREDSTAVNIKA NEVLADINIH ORGANIZACIJA U KOMISIJU ZA RASPODJELU SREDSTAVA ZA FINANSIRANJE PROJEKATA I PROGRAMA NEVLADINIH ORGANIZACIJA U OBLASTI EVROPSKIH INTEGRACIJA U 2018. GODINI po Javnom pozivu 30. oktobra 2018. godini, sa nazivom organizacija koje su ih predložile.

Listu možete preuzeti  OVDJE.

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?