Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Листа представника НВО у Комисију за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма НВО у области европских интеграција у 2018. години

Објављено: 14.11.2018. 20:21 Аутор: МЈУ

На основу члана 3 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени лист ЦГ“, број 41/18), а у вези са чланом 32б Закона о невладиним организацијама („Службени лист ЦГ“, бр. 39/11 и 37/17), Министарство јавне управе расписало је Јавни позив невладиним органнизацијама за предлагање представника НВО у Комисију за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у области европских интеграција у 2018. години.

На јавни позив од 30. октобра 2018. године пристигао је један предлог чија је документација била уредна, те је у складу са тим процес предлагања представника невладиног сектора у Комисију за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма НВО у области европских интеграција у 2018. години завршен.

У складу са чланом 8 став 1 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени лист ЦГ“, број 41/18), Министарство јавне управе објављује ЛИСТУ ПРЕДСТАВНИКА НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У КОМИСИЈУ ЗА РАСПОДЈЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА И ПРОГРАМА НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ОБЛАСТИ ЕВРОПСКИХ ИНТЕГРАЦИЈА У 2018. ГОДИНИ по Јавном позиву 30. октобра 2018. години, са називом организација које су их предложиле.

Листу можете преузети  ОВДЈЕ.

МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?