Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje Protokola za naučnu i tehnološku saradnju Crne Gore i Republike Austrije

Objavljeno: 19.11.2018. 16:26 Autor: Ministarstvo nauke
Protokol za naučnu i tehnološku saradnju između Crne Gore i Republike Austrije, za period 2019-2020. godina, biće potpisan 21. novembra 2018. godine, u prostorijama Ministarstva nauke. U ime Ministarstva nauke Crne Gore Protokol će potpisati sekretarka Ministarstva, gđa Smiljana Prelević, a u ime Federalnog Ministarstva za Evropu, integracije i vanjske poslove Republike Austrije, gdin Christian Autengruber.

Istoga dana, Crnogorsko-austrijska Mješovita komisija za naučnu i tehnološku saradnju, održaće svoje peto zajedničko zasijedanje. Nakon evaluacije i dostupnog budžeta, obje zemlje predložiće naučno-istraživačke projekte koje će finansirati u periodu 2019-2020 godina.

Podsjetimo, gore navedene aktivnosti se realizuju na osnovu Sporazuma između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Austrije o naučnoj i tehnološkoj saradnji, potpisanog 10. juna 2009. u Podgorici.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?