Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање Протокола за научну и технолошку сарадњу Црне Горе и Републике Аустрије

Објављено: 19.11.2018. 16:26 Аутор: Министарство науке
Протокол за научну и технолошку сарадњу између Црне Горе и Републике Аустрије, за период 2019-2020. година, биће потписан 21. новембра 2018. године, у просторијама Министарства науке. У име Министарства науке Црне Горе Протокол ће потписати секретарка Министарства, гђа Смиљана Прелевић, а у име Федералног Министарства за Европу, интеграције и вањске послове Републике Аустрије, гдин Цхристиан Аутенгрубер.

Истога дана, Црногорско-аустријска Мјешовита комисија за научну и технолошку сарадњу, одржаће своје пето заједничко засиједање. Након евалуације и доступног буџета, обје земље предложиће научно-истраживачке пројекте које ће финансирати у периоду 2019-2020 година.

Подсјетимо, горе наведене активности се реализују на основу Споразума између Владе Црне Горе и Владе Републике Аустрије о научној и технолошкој сарадњи, потписаног 10. јуна 2009. у Подгорици.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?