Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Poziv za javnu raspravu o Nacrtu Akcionog plana za sprovođenje Strategije cjeloživotne karijerne orijentacije za period 2019-2020. godine

Objavljeno: 19.11.2018. 19:58 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

U skladu sa Planom Vlade za za IV kvartal 2018. godinu, Ministarstvo prosvjete je pripremilo Nacrt Akcionog plana za sprovođenje Strategije cjeloživotne karijerne orijentacije za period 2019-2020. godine.

Shodno tome obrazovana je Radna grupa čiji je zadatak da izradi prijedlog Akcionog plana za sprovođenje Strategije cjeloživotne karijerne orijentacije za period 2019-2020. godine.

U dosadašnjoj izradi učestvovali su predstavici Ministarstva prosvjete, Ministarstva rada i socijalnog staranja, Centra za stručno obrazovanje, Zavoda za školstvo, Zavoda za zapošljavanje, Privredne komora, Unije poslodavaca i Sindikata prosvjete Crne Gore.

Da bi osigurali najširu prihvaćenost, participativnost relevatnih subjekata, učešće svih zainteresovanih strana i najveći mogući kvalitet ovog dokumenta, on se stavlja na javnu raspravu.

Javna rasprava će se održati u utorak, 20. novembra u 13.00 časova u sali za sastanke Ministarstva prosvjete, a sugestije i komentari se mogu slati do srijede, 21. novembra 2018. godine na e-mail: marija.cimbaljevic@mps.gov.me.

Nacrt Akcionog plana možete pronaći OVDJE.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?