Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Poziv za javnu raspravu o Nacrtu Plana obrazovanja odraslih 2019 - 2022

Objavljeno: 15.11.2018. 15:41 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete
U skladu sa članom 31. Zakona o obrazovanju odraslih, Ministarstvo prosvjete je pripremilo Plan obrazovanja odraslih za period 2019 – 2022. godine.

Shodno tome obrazovana je Radna grupa čiji je zadatak da izradi prijedlog Plana obrazovanja odraslih 2019 - 2022. do kraja 2018. godine.

U dosadašnjoj izradi učestvovali su predstavici Ministarstva prosvjete, Ministarstva rada i socijalnog staranja, Ministarstva održivog razvoja i turizma, Ministarstva ekonomije, Centra za stručno obrazovanje, Saveza sindikata, Privredne komora i Unije poslodavaca.

Da bi osigurali najširu prihvaćenost, participativnost relevatnih subjekata, učešće svih zainteresovanih strana i najveći mogući kvalitet ovog dokumenta, on se stavlja na javnu raspravu.

Javna rasprava će se održati u petak, 16. novembra u 12.00 časova u sali za sastanke Ministarstva prosvjete, a sugestije i komentari se mogu slati do ponedjeljka, 19. novembra 2018. godine na e-mail: marija.cimbaljevic@mps.gov.me.

Nacrt Strategije možete pronaći OVDJE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?