Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Позив за јавну расправу о Нацрту Плана образовања одраслих 2019 - 2022

Објављено: 15.11.2018. 15:41 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете
У складу са чланом 31. Закона о образовању одраслих, Министарство просвјете је припремило План образовања одраслих за период 2019 – 2022. године.

Сходно томе образована је Радна група чији је задатак да изради приједлог Плана образовања одраслих 2019 - 2022. до краја 2018. године.

У досадашњој изради учествовали су представици Министарства просвјете, Министарства рада и социјалног старања, Министарства одрживог развоја и туризма, Министарства економије, Центра за стручно образовање, Савеза синдиката, Привредне комора и Уније послодаваца.

Да би осигурали најширу прихваћеност, партиципативност релеватних субјеката, учешће свих заинтересованих страна и највећи могући квалитет овог документа, он се ставља на јавну расправу.

Јавна расправа ће се одржати у петак, 16. новембра у 12.00 часова у сали за састанке Министарства просвјете, а сугестије и коментари се могу слати до понедјељка, 19. новембра 2018. године на е-маил: марија.цимбаљевиц@мпс.гов.ме.

Нацрт Стратегије можете пронаћи ОВДЈЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?