Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Budva: Policija odmah reagovala; tri lica za koja se sumnja da su napala maloljetnika identifikovana i protiv njih podnijeta krivična prijava

Objavljeno: 19.11.2018. 21:28 Autor: UP
Povodom vijesti koja je objavljena u medijima a u kojoj je navedeno da je maloljetni D.P. napadnut u krugu JU SMŠ „Danilo Kiš“ u Budvi, obavještavamo vas sljedeće:

Policijski službenici Centra bezbjednosti Budva su, odmah po obavještenju o događaju, preduzeli mjere i radnje koje su ubrzo dovele do identifikovanja V.G. (17), M.G. (18) i E.B. (17) iz Bara, kao osumnjičenih za ovo krivično djelo. O događaju su obaviješteni nadležni tužioci. Od V.G, M.G. i E.B. su uzete izjave u policijskim prostorijama, shodno procedurama. Protiv ova tri lica je tužiocu potom podnijeta krivična prijava, zbog osnovane sumnje da su u Budvi, 13.11.2018. godine, na štetu D.P. (16), počinili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?