Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Будва: Полиција одмах реаговала; три лица за која се сумња да су напала малољетника идентификована и против њих поднијета кривична пријава

Објављено: 19.11.2018. 21:28 Аутор: УП
Поводом вијести која је објављена у медијима а у којој је наведено да је малољетни Д.П. нападнут у кругу ЈУ СМШ „Данило Киш“ у Будви, обавјештавамо вас сљедеће:

Полицијски службеници Центра безбједности Будва су, одмах по обавјештењу о догађају, предузели мјере и радње које су убрзо довеле до идентификовања В.Г. (17), М.Г. (18) и Е.Б. (17) из Бара, као осумњичених за ово кривично дјело. О догађају су обавијештени надлежни тужиоци. Од В.Г, М.Г. и Е.Б. су узете изјаве у полицијским просторијама, сходно процедурама. Против ова три лица је тужиоцу потом поднијета кривична пријава, због основане сумње да су у Будви, 13.11.2018. године, на штету Д.П. (16), починили кривично дјело насилничко понашање у стицају са кривичним дјелом тешка тјелесна повреда.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?