Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA: Potpisivanje Ugovora o finansiranju i Ugovora o grantu za realizaciju Projekta „Rekonstrukcija magistralnih puteva“ sa Evropskom investicionom bankom (EIB)

Objavljeno: 27.11.2018. 21:46 Autor: Ministarstvo finansija
Sjutra, 28. novembra, u 11:00 časova, ministar finansija Darko Radunović i direktor EIB za Sloveniju, Hrvatsku i Zapadni Balkan u Evropskoj investicionoj banci, Matteo Rivellini će potpisati Ugovor o finansiranju za realizaciju Projekta „Rekonstrukcija magistralnih puteva“, u iznosu od 40 miliona eura.

Ugovor o grantu u iznosu od 1,5 miliona eura u ime Ministarstva saobraćaja i pomorstva će potpisati direktor Direkcije za saobraćaj, Savo Parača.

U ime Delegacije EU potpisivanju će prisustvovati g-đa Audrone Urbonaviciute.

Ciljevi Projekta su: poboljšanje odabranih dionica puta kako bi se obezbijedio odgovarajući kapacitet, radi smanjenja gužvi i povećao nivo usluga; obnova starih kolovoza do stanja većeg kapaciteta nosivosti koji se mogu održavati normalnim rutinskim operacijama održavanja.

Nakon potpisivanja Ugovora biće objavljeno saopštenje na sajtu Ministarstva.




PR SLUŽBA
MINISTARSTVA FINANSIJA

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?