Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: Потписивање Уговора о финансирању и Уговора о гранту за реализацију Пројекта „Реконструкција магистралних путева“ са Европском инвестиционом банком (ЕИБ)

Објављено: 27.11.2018. 21:46 Аутор: Министарство финансија
Сјутра, 28. новембра, у 11:00 часова, министар финансија Дарко Радуновић и директор ЕИБ за Словенију, Хрватску и Западни Балкан у Европској инвестиционој банци, Маттео Ривеллини ће потписати Уговор о финансирању за реализацију Пројекта „Реконструкција магистралних путева“, у износу од 40 милиона еура.

Уговор о гранту у износу од 1,5 милиона еура у име Министарства саобраћаја и поморства ће потписати директор Дирекције за саобраћај, Саво Парача.

У име Делегације ЕУ потписивању ће присуствовати г-ђа Аудроне Урбонавициуте.

Циљеви Пројекта су: побољшање одабраних дионица пута како би се обезбиједио одговарајући капацитет, ради смањења гужви и повећао ниво услуга; обнова старих коловоза до стања већег капацитета носивости који се могу одржавати нормалним рутинским операцијама одржавања.

Након потписивања Уговора биће објављено саопштење на сајту Министарства.




ПР СЛУЖБА
МИНИСТАРСТВА ФИНАНСИЈА

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?