Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Odluku o raspodjeli sredstava u oblastima društvene brige o mladima i razvoju civilnog društva i volonterizma za 2018 godinu

Objavljeno: 27.11.2018. 19:45 Autor: Ministarstvo sporta
Na osnovu člana 32ž Zakona o nevladinim organizacijama („Službeni list CG“, br. 39/11 i 37/17), a nakon završetka Javnog konkursa „Pokreni se - zajedno za mlade“, Komisija za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija Ministarstva sporta u 2018. godini, u oblastima društvene brige o mladima i razvoju civilnog društva i volonterizma, donjela je Odluku o raspodjeli sredstava.

Komisija za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija Ministarstva sporta u 2018. godini, zaključiće sa nevladinim organizacijama ugovore o načinu isplate i korišćenja sredstava, izvještavanju i nadzoru nad realizacijom projekta, odnosno programa za koji su dodijeljena sredstva, u roku od 30 dana.


MINISTARSTVO SPORTA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?