Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одлуку о расподјели средстава у областима друштвене бриге о младима и развоју цивилног друштва и волонтеризма за 2018 годину

Објављено: 27.11.2018. 19:45 Аутор: Министарство спорта
На основу члана 32ж Закона о невладиним организацијама („Службени лист ЦГ“, бр. 39/11 и 37/17), а након завршетка Јавног конкурса „Покрени се - заједно за младе“, Комисија за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација Министарства спорта у 2018. години, у областима друштвене бриге о младима и развоју цивилног друштва и волонтеризма, доњела је Одлуку о расподјели средстава.

Комисија за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација Министарства спорта у 2018. години, закључиће са невладиним организацијама уговоре о начину исплате и коришћења средстава, извјештавању и надзору над реализацијом пројекта, односно програма за који су додијељена средства, у року од 30 дана.


МИНИСТАРСТВО СПОРТА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?