Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministarka Pribilović primila u oproštajnu posjetu ambasadora Turske

Objavljeno: 07.12.2018. 18:35 Autor: MJU

Ministarka javne uprave, Suzana Pribilović, primila je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Republike Turske u Crnoj Gori, Serhata Galipa.

Ministarka Pribilović se zahvalila ambasadoru Galipu na ličnom doprinosu i iskrenoj posvećenosti unapređenju bilateralnih odnosa odnosa Crne Gore i Turske u svim segmentima.

Ambasador Galip je istakao da je bio privilegovan što je imao priliiku da svoj diplomatski mandat i karijeru okonča u Crnoj Gori. "Iz Crne Gore nosim najljepše uspomene i osjećam veliku zahvalnost prema Vladi Crne Gore i vama lično", kazao je ambasador. On se zahvalio na gostoprimstvu koje mu je Crna Gora ukazala tokom njegovog mandata i istakao da mu je bilo zadovoljstvo sarađivati sa Ministarstvom javne uprave i ostalim crnogorskim institucijama i biti svjedok napretka koji je Crna Gora ostvarila tokom prethodnog perioda.

„Turska će nastaviće da pruža svu potrebnu podršku Crnoj Gori na njenom daljem putu ekonomskog razvoja“, rekao je ambasador Galip.

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?