Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарка Прибиловић примила у опроштајну посјету амбасадора Турске

Објављено: 07.12.2018. 18:35 Аутор: МЈУ

Министарка јавне управе, Сузана Прибиловић, примила је данас у опроштајну посјету амбасадора Републике Турске у Црној Гори, Серхата Галипа.

Министарка Прибиловић се захвалила амбасадору Галипу на личном доприносу и искреној посвећености унапређењу билатералних односа односа Црне Горе и Турске у свим сегментима.

Амбасадор Галип је истакао да је био привилегован што је имао прилиику да свој дипломатски мандат и каријеру оконча у Црној Гори. "Из Црне Горе носим најљепше успомене и осјећам велику захвалност према Влади Црне Горе и вама лично", казао је амбасадор. Он се захвалио на гостопримству које му је Црна Гора указала током његовог мандата и истакао да му је било задовољство сарађивати са Министарством јавне управе и осталим црногорским институцијама и бити свједок напретка који је Црна Гора остварила током претходног периода.

„Турска ће наставиће да пружа сву потребну подршку Црној Гори на њеном даљем путу економског развоја“, рекао је амбасадор Галип.

МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?