Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

JAVNI POZIV NVO ZA PREDLAGANJE PREDSTAVNIKA/CE ZA ČLANA/CU RADNE GRUPE ZA IZRADU PRIJEDLOGA PROGRAMA ZA RAZVOJ I PODRŠKU TALENTOVANIM UČENICIMA 2020-2023.

Objavljeno: 26.12.2018. 15:34 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

Na osnovu člana 3 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija (Službeni list Crne Gore, br.41/18) MINISTARSTVO PROSVJETE UPUĆUJE JAVNI POZIV NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA ZA PREDLAGANJE PREDSTAVNIKA/CE ZA ČLANA/CU RADNE GRUPE ZA IZRADU PRIJEDLOGA PROGRAMA ZA RAZVOJ I PODRŠKU TALENTOVANIM UČENICIMA 2020-2023.

Na osnovu člana 3 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija (Službeni list Crne Gore, br. 41/18), Ministarstvo prosvjete poziva nevladine organizacije koje imaju utvrđene djelatnosti i ciljeve u oblasti obrazovanja i vaspitanja da predlože kandidata/kinju za člana/icu Radne grupe Program za razvoj i podršku talentovanim učenicima 2020-2023.

Javni poziv možete preuzeti OVDJE.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?