Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ЈАВНИ ПОЗИВ НВО ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ ПРЕДСТАВНИКА/ЦЕ ЗА ЧЛАНА/ЦУ РАДНЕ ГРУПЕ ЗА ИЗРАДУ ПРИЈЕДЛОГА ПРОГРАМА ЗА РАЗВОЈ И ПОДРШКУ ТАЛЕНТОВАНИМ УЧЕНИЦИМА 2020-2023.

Објављено: 26.12.2018. 15:34 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

На основу члана 3 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација (Службени лист Црне Горе, бр.41/18) МИНИСТАРСТВО ПРОСВЈЕТЕ УПУЋУЈЕ ЈАВНИ ПОЗИВ НЕВЛАДИНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ ПРЕДСТАВНИКА/ЦЕ ЗА ЧЛАНА/ЦУ РАДНЕ ГРУПЕ ЗА ИЗРАДУ ПРИЈЕДЛОГА ПРОГРАМА ЗА РАЗВОЈ И ПОДРШКУ ТАЛЕНТОВАНИМ УЧЕНИЦИМА 2020-2023.

На основу члана 3 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација (Службени лист Црне Горе, бр. 41/18), Министарство просвјете позива невладине организације које имају утврђене дјелатности и циљеве у области образовања и васпитања да предложе кандидата/кињу за члана/ицу Радне групе Програм за развој и подршку талентованим ученицима 2020-2023.

Јавни позив можете преузети ОВДЈЕ.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?