Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Policija u Risnu pronašla automatsku pušku sa 16 metaka; osumnjičeni lišen slobode

Objavljeno: 27.12.2018. 20:41 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Sektora kriminalističke policije, Centra bezbjednosti Herceg Novi i Posebne jedinice policije su danas, preduzimajući aktivnosti koje se odnose na pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na području Boke Kotorske, a postupajući na osnovu sudskih naredbi izvršili pretrese na više lokacija u Risnu. Pronađeni su automatska puška i municija. Jedno lice je lišeno slobode.

Naime, službenici SKP-a, CB Herceg Novi i PJP su danas izvršili i pretres stana koji koristi I.S. (36) iz Kotora, i tom prilikom pronašli i oduzeli automatsku pušku M70 AB2, sa okvirom u kojem se nalazilo 16 komada municije. Pronađena puška i municija će biti upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Policijski službenici su lišili slobode I.S. i on će biti uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u ODT u Kotoru zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?