Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Полиција у Рисну пронашла аутоматску пушку са 16 метака; осумњичени лишен слободе

Објављено: 27.12.2018. 20:41 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Сектора криминалистичке полиције, Центра безбједности Херцег Нови и Посебне јединице полиције су данас, предузимајући активности које се односе на појачану контролу безбједносно интересантних лица на подручју Боке Которске, а поступајући на основу судских наредби извршили претресе на више локација у Рисну. Пронађени су аутоматска пушка и муниција. Једно лице је лишено слободе.

Наиме, службеници СКП-а, ЦБ Херцег Нови и ПЈП су данас извршили и претрес стана који користи И.С. (36) из Котора, и том приликом пронашли и одузели аутоматску пушку М70 АБ2, са оквиром у којем се налазило 16 комада муниције. Пронађена пушка и муниција ће бити упућени у Форензички центар ради вјештачења.

Полицијски службеници су лишили слободе И.С. и он ће бити уз кривичну пријаву приведен државном тужиоцу у ОДТ у Котору због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?