Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministarstvu za ljudska i manjinska prava zahvalnost za pomoć na završne radove na fasadi crkve Sv. Petke u Rasovu

Objavljeno: 01.10.2019. 19:33 Autor: PR Služba

U cilju dalje saradnje Ministarstva za ljudska i manjinska prava sa vjerskim zajednicama i pružanja finansijske podrške vjerskim zajednicama, predstavnici Ministarstva za ljudska i manjinska prava su bili u posjeti crkvi Sv. Petke u Rasovu (Bijelo Polje).

Žana Filipović (generalna direktorica Direktorata za odnose sa vjerskim zajednicama) sa svojim saradnicima/ama, se odazvala na poziv Svetozara Veličkovića (predsjednika Odbora za izgradnju crkve u Rasovu) i posjetila crkvu Sv. Petke u Rasovu, povodom završetka radova na fasadi u pomenutom objektu, a koje je Ministarstvo za ljudska i manjinska prava finansijski podržalo.

U znak zahvalnosti i u nadi da će se dobra saradnja između Ministarstva i ove vjerske zajednice nastaviti, predsjednik Odbora za izgradnju crkve u Rasovu je Ministarstvu za ljudska i manjinska prava uručio zahvalnicu za pruženu materijalnu podršku.

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?