Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарству за људска и мањинска права захвалност за помоћ на завршне радове на фасади цркве Св. Петке у Расову

Објављено: 01.10.2019. 19:33 Аутор: ПР Служба

У циљу даље сарадње Министарства за људска и мањинска права са вјерским заједницама и пружања финансијске подршке вјерским заједницама, представници Министарства за људска и мањинска права су били у посјети цркви Св. Петке у Расову (Бијело Поље).

Жана Филиповић (генерална директорица Директората за односе са вјерским заједницама) са својим сарадницима/ама, се одазвала на позив Светозара Величковића (предсједника Одбора за изградњу цркве у Расову) и посјетила цркву Св. Петке у Расову, поводом завршетка радова на фасади у поменутом објекту, а које је Министарство за људска и мањинска права финансијски подржало.

У знак захвалности и у нади да ће се добра сарадња између Министарства и ове вјерске заједнице наставити, предсједник Одбора за изградњу цркве у Расову је Министарству за људска и мањинска права уручио захвалницу за пружену материјалну подршку.

Министарство за људска и мањинска права

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?