Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар за људска и мањинска права Мехмед Зенка присуствовао свечаној додјели највећег признања у Исламској заједници – признање “Хусеин-паша Бољанић”

Објављено: 30.07.2020. 16:32 Аутор: ПР Слузба

mmpУ просторијама Медресе “Мехмед Фатих” одржана свечана додјела највећег признања у Исламској заједници – признање “Хусеин-паша Бољанић”.

Хуманиста Хајриз Брчвак добитник је признања у категорији истакнутих појединаца који су дали посебан допринос у раду заједнице, промовисању и ширењу општег добра, човјечности и моралних врлина.

Добитница признања у другој катетогрији је службеница Мешихата Исламске заједнице Рефика Лела Тузовић, која годинама даје несебичан допринос у административном раду Исламске заједнице.

Свечаности су поред министра за људска и мањинска права Мехмеда Зенке присуствовали и потпредсједник Владе госп. Рафет Хусовић, директор директората за односе са вјерским заједницама Исмет Латић те представници јавног и културног живота.

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?