Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Objavljen Poziv za dostavljanje prijedloga projekata za podršku zapošljavanju u manje razvijenim opštinama u Crnoj Gori

Objavljeno: 10.09.2020. 16:48 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete
Poziv za dostavljanje prijedloga projekata za podršku zapošljavanju u manje razvijenim opštinama u Crnoj Gori raspisan je u okviru Programa EU i CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu.

Opšti cilj poziva je smanjenje postojećih regionalnih razlika i pružanje posredne podrške poslodavcima, malim i srednjim preduzećima, da osposobe i zaposle radnu snagu u skladu sa svojim konkretnim potrebama, putem tzv. regrantiranja sredstava od strane opština, biznis asocijacija, Unije poslodavaca, Privredne komore i slično.

Aplikacioni paket sa Uputstvima za podnosioce prijedloga projekata u kojima se nalazi više detalja o vrijednosti grantova, prihvatljivim aplikantima, kao i projektnim idejama dostupan je na internet stranici:

http://www.cfcu.gov.me/en/tenders/grants/open_calls/232743/Call-for-Proposals-for-the-grant-scheme.html  

kao i na internet stranici:

https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?do=publi.welcome

Rok za dostavljanje prijava je 3. decembar 2020. godine.

Datum i vrijeme održavanja informativnih sesija biće objavljeni u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog Poziva za podnošenje prijedloga projekata (viđeti 2.2.4 Uputstva za podnosioce prijedloga projekata).
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?