Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Објављен Позив за достављање приједлога пројеката за подршку запошљавању у мање развијеним општинама у Црној Гори

Објављено: 10.09.2020. 16:48 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете
Позив за достављање приједлога пројеката за подршку запошљавању у мање развијеним општинама у Црној Гори расписан је у оквиру Програма ЕУ и ЦГ за запошљавање, образовање и социјалну заштиту.

Општи циљ позива је смањење постојећих регионалних разлика и пружање посредне подршке послодавцима, малим и средњим предузећима, да оспособе и запосле радну снагу у складу са својим конкретним потребама, путем тзв. регрантирања средстава од стране општина, бизнис асоцијација, Уније послодаваца, Привредне коморе и слично.

Апликациони пакет са Упутствима за подносиоце приједлога пројеката у којима се налази више детаља о вриједности грантова, прихватљивим апликантима, као и пројектним идејама доступан је на интернет страници:

хттп://www.цфцу.гов.ме/ен/тендерс/грантс/опен_цаллс/232743/Цалл-фор-Пропосалс-фор-тхе-грант-сцхеме.хтмл  

као и на интернет страници:

хттпс://wебгате.ец.еуропа.еу/еуропеаид/онлине-сервицес/индеx.цфм?до=публи.wелцоме

Рок за достављање пријава је 3. децембар 2020. године.

Датум и вријеме одржавања информативних сесија биће објављени у року од 15 дана од дана објављивања овог Позива за подношење приједлога пројеката (виђети 2.2.4 Упутства за подносиоце приједлога пројеката).
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?