Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Spajić se sastao sa predstavnicima Sindikalne organizacije "Montenegro Airlines"-a

Objavljeno: 22.01.2021. 01:53 Autor: Ministarstvo finansija

Ministar finansija i socijalnog staranja mr Milojko Spajić, sa saradnicima, sastao se danas sa predstavnicima Sindikalne organizacije „Montenegro Airlines“-a i generalnim sekretarom Saveza sindikata Crne Gore, g. Duškom Zarubicom.

Sastanak je organizovan u cilju pronalaska najoptimalnijeg rješenja za zaposlene u „Montenegro Airlines“-u, koji nažalost trpe poslijedice uslijed katastrofalnog upravljanja kompanijom od strane bivše vlasti. Ministar Spajić istakao je značaj socijalnog dijaloga, čije osnovne karakteristike moraju biti međusobno povjerenje i spremnost na iskrenu saradnju.

Današnji sastanak predstavlja prvi korak u rješavanju pitanja „Montenegro Airlines“-a kao kompanije, a prije svega u rješavanju statusa zaposlenih.

Vlada Crne Gore još jednom je dokazala da predstavlja istinskog partnera zaposlenima u „Montenegro Airlines“-u, kako bi zajednički prevazišli tešku situaciju, ali i što brže osposobili za rad našu novu nacionalnu avio kompaniju.


Ministarstvo finansija

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?