Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Спајић се састао са представницима Синдикалне организације "Монтенегро Аирлинес"-а

Објављено: 22.01.2021. 01:53 Аутор: Министарство финансија

Министар финансија и социјалног старања мр Милојко Спајић, са сарадницима, састао се данас са представницима Синдикалне организације „Монтенегро Аирлинес“-а и генералним секретаром Савеза синдиката Црне Горе, г. Душком Зарубицом.

Састанак је организован у циљу проналаска најоптималнијег рјешења за запослене у „Монтенегро Аирлинес“-у, који нажалост трпе послиједице услијед катастрофалног управљања компанијом од стране бивше власти. Министар Спајић истакао је значај социјалног дијалога, чије основне карактеристике морају бити међусобно повјерење и спремност на искрену сарадњу.

Данашњи састанак представља први корак у рјешавању питања „Монтенегро Аирлинес“-а као компаније, а прије свега у рјешавању статуса запослених.

Влада Црне Горе још једном је доказала да представља истинског партнера запосленима у „Монтенегро Аирлинес“-у, како би заједнички превазишли тешку ситуацију, али и што брже оспособили за рад нашу нову националну авио компанију.


Ministarstvo finansija

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?