Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: V.d. načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore viceadmiral Dragan Samardžić primio novoimenovanog zamjenika šefa Misije OSCE-a u Crnoj Gori Valdemara Figaja i dosadašnjeg zamjenika šefa Misije Joerga Lueneburga

Objavljeno: 21.02.2008. 23:35 Autor: Naslovna strana
V.d. načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore viceadmiral Dragan Samardžić primio je novoimenovanog zamjenika šefa Misije OSCE-a u Crnoj Gori Valdemara Figaja i dosadašnjeg zamjenika šefa Misije Joerga Lueneburga.

Viceadmiral Samardžić zahvalio se Lueneburgu na dosadašnjoj uspješnoj saradnji i njegovom velikom doprinosu u realizaciji MONDEM programa. Upoznao je novoimenovanog zamjenika šefa Misije OSCE-a Figaja sa izuzetno dobrom saradnjom Ministarstva odbrane i Misije OSCE-a u Crnoj Gori i poželio mu uspješno obavljanje nove dužnosti.

Zamjenik šefa misije Figaj izrazio je zadovoljstvo svojim profesionalnim angažovanjem u Crnoj Gori. Istakao je da će uložiti sve napore da Misija OSCE-a u Crnoj Gori, pored programa MONDEM, realizuje i ostale planirane oblike saradnje, te da doprinese približavanju Crne Gore Evropskoj uniji i NATO.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?