Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: В.д. начелника Генералштаба Војске Црне Горе вицеадмирал Драган Самарџић примио новоименованог замјеника шефа Мисије ОСЦЕ-а у Црној Гори Валдемара Фигаја и досадашњег замјеника шефа Мисије Јоерга Луенебурга

Објављено: 21.02.2008. 23:35 Аутор: Насловна страна
В.д. начелника Генералштаба Војске Црне Горе вицеадмирал Драган Самарџић примио је новоименованог замјеника шефа Мисије ОСЦЕ-а у Црној Гори Валдемара Фигаја и досадашњег замјеника шефа Мисије Јоерга Луенебурга.

Вицеадмирал Самарџић захвалио се Луенебургу на досадашњој успјешној сарадњи и његовом великом доприносу у реализацији МОНДЕМ програма. Упознао је новоименованог замјеника шефа Мисије ОСЦЕ-а Фигаја са изузетно добром сарадњом Министарства одбране и Мисије ОСЦЕ-а у Црној Гори и пожелио му успјешно обављање нове дужности.

Замјеник шефа мисије Фигај изразио је задовољство својим професионалним ангажовањем у Црној Гори. Истакао је да ће уложити све напоре да Мисија ОСЦЕ-а у Црној Гори, поред програма МОНДЕМ, реализује и остале планиране облике сарадње, те да допринесе приближавању Црне Горе Европској унији и НАТО.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?