Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore viceadmiral Dragan Samardžić boravio u dvodnevnoj posjeti državi Vermont

Objavljeno: 10.06.2008. 22:46 Autor: Naslovna strana
U sklopu zvanične posjete Nacionalnoj gardi države Mejn, načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore viceadmiral Dragan Samardžić boravio je u dvodnevnoj posjeti državi Vermont.

Tom prilikom, obišao je poligon za obuku Nacionalne garde i prisustvoavo izvodjenju vježbe u kojoj je učestvovalo i jedanaest pripadnika VCG. Rukovodioci vježbe visoko su ocijenili profesionalizam i motivisanost crnogorskih vojnika.

Viceadmiral Samardžić posjetio je i regionalni institut za obuku i upoznao se sa programom i aktivnostima centra. Razgovarano je i o mogućnostima za saradnju sa VCG.

U nastavku posjete NGŠ će obići komandu Nacionalne garde Mejna, gdje će mu domaćin biti komandant garde general Llibi. Predviđen je i sastanak sa guvernerom te države.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?