Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Начелник Генералштаба Војске Црне Горе вицеадмирал Драган Самарџић боравио у дводневној посјети држави Вермонт

Објављено: 10.06.2008. 22:46 Аутор: Насловна страна
У склопу званичне посјете Националној гарди државе Мејн, начелник Генералштаба Војске Црне Горе вицеадмирал Драган Самарџић боравио је у дводневној посјети држави Вермонт.

Том приликом, обишао је полигон за обуку Националне гарде и присуствоаво изводјењу вјежбе у којој је учествовало и једанаест припадника ВЦГ. Руководиоци вјежбе високо су оцијенили професионализам и мотивисаност црногорских војника.

Вицеадмирал Самарџић посјетио је и регионални институт за обуку и упознао се са програмом и активностима центра. Разговарано је и о могућностима за сарадњу са ВЦГ.

У наставку посјете НГШ ће обићи команду Националне гарде Мејна, гдје ће му домаћин бити командант гарде генерал Ллиби. Предвиђен је и састанак са гувернером те државе.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?