Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar odbrane Boro Vučinić primio majora Iliju Dakovića uoči njegovog puta na jednogodišnje školovanje na Komandno-štabnom Koledžu Kopnene Vojske SAD u Fort Leavenworth-u Kanzas

Objavljeno: 16.06.2008. 23:00 Autor: Naslovna strana
Ministar odbrane Boro Vučinić primio je danas majora Iliju Dakovića, uoči njegovog puta na jednogodišnje školovanje na Komandno-štabnom Koledžu Kopnene Vojske Sjedinjenih Američkih Država u Fort Leavenworth-u, Kanzas.

Major Ilija Daković prvi je oficir Vojske Crne Gore koji se školuje na ovom prestižnom vojnom koledžu, na kojem će pored oficira SAD biti i oficiri iz 74 zemlje svijeta.

Školovanje se organizuje u okviru programa IMET (International Millitary Education Training) koji finansira Vlada SAD-a.

Crnogorski ministar odbrane je uz želje za srećan put i uspješno školovanje, istakao, da je siguran da će major Daković na najbolji način predstavljati svoju Vojsku i svoju državu.

Sastanku su prisustvovali i v.d načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore viceadmiral Dragan Samardžić i dr.Rajko Novićević, pomoćnik ministra.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?