Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар одбране Боро Вучинић примио мајора Илију Даковића уочи његовог пута на једногодишње школовање на Командно-штабном Колеџу Копнене Војске САД у Форт Леавенwортх-у Канзас

Објављено: 16.06.2008. 23:00 Аутор: Насловна страна
Министар одбране Боро Вучинић примио је данас мајора Илију Даковића, уочи његовог пута на једногодишње школовање на Командно-штабном Колеџу Копнене Војске Сједињених Америчких Држава у Форт Леавенwортх-у, Канзас.

Мајор Илија Даковић први је официр Војске Црне Горе који се школује на овом престижном војном колеџу, на којем ће поред официра САД бити и официри из 74 земље свијета.

Школовање се организује у оквиру програма ИМЕТ (Интернатионал Миллитарy Едуцатион Траининг) који финансира Влада САД-а.

Црногорски министар одбране је уз жеље за срећан пут и успјешно школовање, истакао, да је сигуран да ће мајор Даковић на најбољи начин представљати своју Војску и своју државу.

Састанку су присуствовали и в.д начелника Генералштаба Војске Црне Горе вицеадмирал Драган Самарџић и др.Рајко Новићевић, помоћник министра.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?